Všechny značky
28. 2.

TOP5 termohrnků ideálních do auta!

Termohrnky
TOP5 termohrnků ideálních do auta!

Termohrnky jsou přímo dělané na cestování. Proto když jedete ráno do práce autem nebo na víkend na chalupu, je dobré si připravit svou oblíbenou kávu nebo jiný horký nápoj v termohrnku s sebou.

Cestování autem je pohodlné, přesto má své limity. Je potřeba se soustředit na jízdu, mít vše kolem po ruce a nenechat se rozptýlit samotným pitím. To musí být snadné, za pomoci jedné ruky a pokud možno bez vylití.

Proto je potřeba do auta volit takové termohrnky, které jsou skladné, aby se vlezli do držáku na pití, které se dají otevřít pomocé jedné ruky, a které jsou netekoucí.

Vybrali jsme TOP5 termohrnků ideálních na cestu do auta.

Termohrnek XDDesign do auta – červený

Termohrnek Xddesign do auta

Moderní termohrnek značky XDDesign. Je vyroben z nerezové oceli. Má inovativní push sytém, díky kterému jej potevřete jednou rukou, a proto je ideální do auta. Objem má 0,4l.

Objednat právě teď!

 

Cestovní hrnek šedý s modrým poutkem, Eva Solo

Termohrnek Eva Solo

Cestovní termohrnek od Eva Solo. Má objem 0,35l. Je nerezový. Má funkční víčko s klik funkcí, která umožňuje otevření za pomoci jedné ruky. Vejde se do většiny držáků aut. Zároveň má praktické poutko na držení.

Objednat si jej nyní!

 

Termohrnek SAGAFORM Push Function Mug

Termohrnek Sagaform

Jde o termohrnek známé značky Sagaform. Má tlačítkový uzávěr, který se dá otevřít stisknutím červeného tlačítka. Proto je ideální do auta, protože to zvládnete jednou rukou. Objem termo hrnku je 0.35l.

Objednat právě teď!

 

Cestovní termohrnek Flip-Seal™ oranžovo-červený

Termohrnek Adaddin

Jde o řadu termo hrnků značky Aladdin. Flip-Seal je inovativní způsob otevírání. Stačí vystřelit západku a můžete se napít. Je přizpůsoben, aby se vlezl do držáků většiny aut. Objem má 0,35l.

Objednat právě teď!

 

Termohrnek do jedné ruky LAMART Conti modrý 0,48l

Termohrnek Lamart

Jde o termohrnek značky Lamart. Má tlačítkový mechanismus pro otevření temorhrnku, a proto jej bezproblémově otevřete i v autě během cesty. Navíc má pojistkový mechanismus proti nečekanému otevření. Vyroben z nerezu a plastu.

Objednat nyní!

 

Všechny námi představené termo hrnky jsou ideální na cestu v autě. Mají jednoduchý systém, jak je otevřít pomc jedné ruky, a proto je bezpečný i během řízení. Všechny ostatní si můžete prohlédnout na Termohrnek.cz.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat přes email nebo chat. Rádi vám poradíme ve výběru.

 

< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)