Všechny značky
10. 11.

Ekologické designové termohrnky Keepcup

Termohrnky
Ekologické designové termohrnky Keepcup

KeepCup - Horké nápoje – Země v pohodě

Tak by se ve stručnosti dalo charakterizovat hlavní krédo společnosti KeepCup.

KeepCup je první barista standard opakovaně použitelných šálků kávy. Stejně dobře však poslouží i vašemu čaji, grogu, horké čokoládě a dalšímu pitivu při horké či ledové teplotě.

Všechno to začalo v roce 1998 v populárním řetězci rychlého občerstvení BlueBag. Jeho zakladatelé, sourozenci Forsythovi si tenkrát řekli, že distribuce kávy v pogumovaných papírových kalíšcích a jejich umělých podobách není vhodná, neboť se citelně podílí na znečišťování životního prostředí. A tak svým zákazníkům nabídli alternativy v podobě prvních znovupoužitelných hrnků na kávu.

Vzhledem k informacím výše je zřejmé, že KeepCupy jsou zcela ekologické a své majitele neohrožují toxickými látkami, které se z některých plastů při vysokých teplotách běžně odpařují. KeepCupy jsou vysoce šetrné na všechny světové strany. Přitom je můžete dát i do mikrovlnky a myčky.

Běžná životnost KeepCupu je 4 a více let, což je další argument proto, abyste i KeepCup pořídili. A to jste ještě neviděli ty barvy a designová provedení… Svého favorita si vybere opravdu každý… 

 
< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)