Všechny značky
12. 10.

Porcelánové termohrnky Sagaform

Termohrnky
Porcelánové termohrnky Sagaform

Šálek chutného čaje nebo kávy může být velmi příjemným zpestřením například před jednáním v práci, jenže co dělat, když vás při něm někdo vyruší? Pokud budete mít porcelánový termohrnek, vystačíte si s jeho zajištěním silikonovým víčkem. Díky zůstane váš šálek dostatečně horký, nebo v případě, že preferujete dobře vychlazené pití zase příjemně studený.

Porcelánové termohrnečky mají hned několik nesporných výhod. Pro skutečné znalce a milovníky kvalitního pití přinášejí šetrný způsob přípravy, kdy na připravované nápoje po zalití vodou nepůsobí žádné plasty a kovy, díky čemuž je zachována pravá chuť vašeho nápoje i jeho původní aroma.

Porcelánové hrnečky jsou taktéž vysoce stylové. Porcelán má v současné době navrch před umělohmotnými výrobky, před slitinami a dalšími, dříve moderními surovinami. Lidé v průběhu času oceňují původní techniky, výrobní postupy a mnohdy i zdobení, s čímž korespondují i porcelánové termohrnky z naší nabídky. Při bližším zkoumání zjistíte, že porcelánové termohrnky vypadají exkluzivně nehledě na to, zdali jsou zdobené jednoduše, hravě, nebo více klasickým stylem.

Stejně jako v případě klasických termohrnečků najdete i v jejich porcelánové obdobě dvojité stěny,  mezi nimiž se nachází vakuum, které slouží jako účinný izolant. Pokud hrneček navrch uzavřete víčkem, tekutina uvnitř něj nemůže ztrácet teplotu tepelným vedením, ale ani prouděním vzduchu. Nápoj díky tomu déle odolává jakémukoliv neblahému vnějšímu vlivu a drží si svou teplotu i po stovky minut. Pokud si tedy potrpíte na klasické hodnoty, ale přitom byste rádi využili pokročilé vědy, porcelánové termohrnečky by se vám měly líbit. 

< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)