Všechny značky
22. 8.

STANLEY pro rok 2017

E-shop
STANLEY pro rok 2017

STANLEY

 

U značky STANLEY nenastala pro rok 2017 výrazná změna, ale.... Značka si již našla svoje místo v sortimentu mnoha obchodů, ale hlavně se osvědčila u zákazníků díky svojí robustnosti, výdrži, designu, kvalitě a nepřekonatelné záruce "Na vše 25 let".

 

Několik novinek však STANLEY pro rok 2017 má. Např. vakuově izolovaný hrnek do auta, termoska na chladnou vodu v černé mat barvě a barvně mat nerezu, nebo set outdoorových pánviček.

 

A samozřejmě MASTER series. Nová řada naprosto unikátního výrobku, který nastavil úplně nový průmyslový standart. Je to produkt, který je skutečně úplně jiný a zaslouží si svoji pozornost:

  • vyroben z 1mm nerezové oceli (o 50-100% silnější materiál než jakákoliv konkurence) - prakticky nezničitelná. Věřte, že tady "soudruzi" z USA opravdu neudělali chybu.... :-) a pokud bychom měli parafrázovat další nesmrtelný film, tak je to "Termoska, jakou svět neviděl..." :-)
  • QuadVac vakuová technologie, zajišťující izolaci obsahu po dobu 40 hodin! (1,3l termoska). Speciální povrch vnitřních stěn, odrážející sálavé teplo zpět + širší o 60% vakuová mezera, patentovaná technologie STANLEY
  • Vakuová zátka nerezová ocel + plast, zajišťující dokonalou ochranu hrdla proti úniku tepla
  • Obsah nepřichází do styku s žádným plastem, pouze nerez a silikonové těsnění v malé míře
  • Víčko (šálek) vakuově izolovaný, se silikonovým dnem proti posunu, který sám o sobě udrží horké po dobu 20minut a zároveň přispívá k izolaci obsahu celkově.
  • Robustní a  nezničitelní fixní rukojeť se silikonovým gripem
  • poznámka: veškeré údaje STANLEY o výdrži platí pro horké pokles teploty z 90 na 60 stupňů a pro studené vzestup teploty ze 2 na 10 stupňů Celsia.

Dosud dostupné jsou velikosti 1,3l (40h horké, 35h studené a 160h led)a 750ml (27h horké, 27h studené a 100h led) a hrnek 532ml (12h horké, 16h studené a 48h led)

 

Veškeré produkty naleznete na našich stránkách v kategorii STANLEY - ADVENTURE včetně podzimních novinek!

 
 
< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)