Všechny značky
31. 10.

Termohrnek do jedné ruky

Termohrnky
Termohrnek do jedné ruky

Jste zvyklí vařit si do práce své oblíbené horké nápoje? Nebo jste zvyklí nosit si je tam parádně vychlazené? A nechtěli byste si je náhodou vychutnat už při cestě, například při jízdě autem, při chůzi městem atd.? Že to není jednoduché? Ale je! Stačí abyste si pořídili speciální termohrnek do jedné ruky!

 

Inovativní systém otevírání

Termohrnky do jedné ruky jsou o něco užší, nežli klasické termohrnečky, a do vínku navíc dostaly zcela inovativní systém otevírání. Díky tomu je můžete otevřít velmi pohodlně a to skutečně i v případě, že je držíte jen v jedné ruce. Dokonce i lidé, kteří mají poměrně malé ruce, si s otevíráním termohrnečku jen za pomoci jedné ruky skvěle poradí.

Izolace

Základem termohrnku do jedné ruky je stejně jako v případě klasických termohrnečků a termosek je dvojitá vnitřní nádoba s lesklými dvojitými stěnami, mezi nimiž najdeme vakuum. Termohrnek tak účinně zabraňuje unikání tepla a to hned dvojím způsobem – teplo přes vakuum neproniká vedením a lesklé stěny posílají tepelné záření zpět do nádoby. 

Pokročilá izolační technologie, která je známá již od 19. století, byla v posledních letech vysoce inovovaná. Horké nápoje proto v termohrnku chladnou až 50 × pomaleji, nežli by chladly v běžném hrnečku. U studených nápojů by rychlost přebírání teploty z okolí termohrnku měla být „pouze“ přibližně 20 × nižší, protože v tomto případě nedochází k návratu tepla do vnitřku nádoby. I tak je ovšem výsledek opravdu slušný. Studené nápoje zůstanou chladné třeba i celé dopoledne, což se v horkých letních dnech opravdu hodí.

Ať už si svého oblíbeného nápoje chcete loknout při čtení knihy, nebo při jakékoliv jiné činnosti, kdy nemáte volné obě ruce, termohrnek do jedné ruky vám to umožní.

 
< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)